Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Tomo i Sonja shvaćaju da je Štef javno preuzeo krivnju za radničko naselje, dao ostavku i time zaštitio Dominika i Ranka. Tomo ga odlazi nagovoriti da kaže istinu.

Ranko pronalazi anonimno prijeteće pismo u kojem ga se okrivljuje za Rusovu smrt.

U međuvremenu, Snježana, koja je osmislila plan osvete Ranku, odlazi Sonji i navede ju da posumnja da Ranko uskoro sprema likvidaciju. Sonja kreće za Rankom koji odlazi na Rusov grob, ne znajući da ga prate.

Na Rusovu grobu Ranko shvaća tko mu je smjestio i odlazi suočiti Snježanu. Istovremeno, Sonja se uspije javiti Tomi i Snježani, koja je u međuvremenu umakla Dominiku. No, kad uđe u kuću, šokira je Ranko napadom. Snježana se izvlači i laže, no Ranko ju zaključa u sobu i odlazi – s pištoljem.

Nakon ispada pripitog Grgića u kafiću, Andrija shvaća da je Ranko opasan, a Emina da slučaj njene sestre itekako nije riješen te da druženjem s Dominikom može izvući informacije o Asji, pa odluči popiti piće s njim.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju