Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Ranko uživa u naizgled idiličnom jutru sa Sonjom, ne znajući da je košulja, za koju Sonja tvrdi da je Vladina, zapravo – Tomina.



U međuvremenu, Rus pronalazi vrijedne informacije o Tomi i njegovoj prošlosti pa Ranko zove svoju vezu u policiji – Dominika, ne bi li stao Tomi na kraj.

Ranko uspješno podvaljuje Editi na potpis kamatarski ugovor koji je Milan sastavio, dok Milan, iako radi od kuće, nakratko izgubi Jasnu, što zbog njegove agresivne reakcije izazove svađu sa Sonjom, ali i emotivnu pomirbu.

Goga u vili čuva Mašu, a sve kako bi vidjela Tomu. No, Maša ju potpuno izludi pa Goga odustaje. U međuvremenu, Sonja dolazi u vilu kako bi vratila Tomi košulju, no nailazi na ljubomornu Gogu.

Profesor ohrabri Blaža da pozove Branku na kavu, što završi neslavno: umjesto na kavi, Blaž završi kod nje na brijanju, koje također ne završi slavno.


 

Edita moli Tomu da ju nauči voziti automobil. Dok ju podučava, Tomo i Edita se zbližavaju, kako zbog prošlosti, tako i sadašnjosti. Na povratku kući, nesretnim slučajem Edita umalo pogazi Sonju.


 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju