Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Branka tješi slomljenog Tomu, koji shvaća da se mora ispričati Sonji.
Rus zatiče Sonju i otkriva da ju je pratio – zna da se nalazila sa Snježanom. Sonja pobjegne Rusu i sakrije se u Tominu kuću, odakle zove Tomu.

Rus ubrzo nalazi Sonju, a ona Tomin pištolj. Ipak, Sonja nije u stanju zaista pucati u Rusa i on joj otima pištolj. Tomo stiže u zadnji tren, hrva se s Rusom, kad li se začuje pucanj. Sonja je prestravljena!

Dominik od Ranka traži veliki posao „pranja novca“, što Ranko nerado prihvaća. Štef nudi posao Vladi, koji, kada sazna da iza svega stoji Ranko, odbija posao. Dominik je ljut te odluči doći u Vrhovac.

Profesor i Andrija imaju trenutak zbližavanja. No, Andrija ubrzo nalazi skriven Profesorov novac i shvaća da mu je Profesor lagao. Andrija mu to zamjera te odlazi.

Blaž je dobio posao voditelja smetlara. Ima velike ideje za svoju novu poziciju, no na kraju mora raditi umjesto svojih kolega. Blaženka mu to spočita. Blaž shvaća da će ubuduće morati malo 'pokazati zube'.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju