Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Tomo u Editinoj vili njeguje ozljeđenu Sonju, pri čemu se zbližavaju i skoro poljube. No, Sonja prekida trenutak i odlazi kući. Tomo je razočaran kad shvati da Sonja opet živi kod Ranka.



Ranko poludi kad sazna za Sonjinu nesreću te joj otkriva da je Tomo bio optužen za korupciju dok je radio kao policajac. Šokirana Sonja sve ispriča Dini.



Maša je tužna jer se nema s kime igrati pa ju Tomo odluči upisati u vrtić. Maša je presretna. No, kada Tomo dolazi u vrtić upisati ju, Dina ga grubo odbija.



Vlado neoprezno pred Gogom priča o gradnji resorta na što Štef poludi i govori sve Ranku. Ranko zaprijeti Vladi i Milanu te Milan izgubi živce i ošamari Vladu, koji se jako naljuti na oca.



Goga dovodi Mašu Branki na čuvanje te Branka, uz Mašinu pomoć, napravi kolač isprike Blažu. Blaž je iznenađen njenim dolaskom, a kada mu Branka obeća gratis frizuru, istu odluči iskoristiti baka Blaženka.



Na frizuri, Blaženka dogovara kavu između Blaža i Branke. Branka je zbunjena situacijom te o svemu popriča s Gogom, koja je uvjerena da ju Blaž zove na spoj.



Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji. 




Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju