Ususret kratkoj pauzi od emitiranja ''Čiste ljubavi'' tijekom siječnja očekuje nas uzbudljiv tjedan u Vrhovcu.

Idući tjedan očekuje nas uzbudljiva radnja u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji.

U siječnju će uslijediti pauza u emitiranju domaće serije, pa će tako gledatelji idući tjedan prije kraće pauze imati priliku pogledati posljednje epizode ''Čiste ljubavi'' u ovoj godini.

Ranko će tražiti od Sonje da prekine s Tomom. U strahu za svoju obitelj, Sonja će pristati. Naći će se s Tomom i prekinuti, dok će s druge stane Snježana napokon saznati da nije u braku s Rankom, te potpuno slomljena otići Sonji i moliti ju da ga ostavi. Slomljeni Tomo saznat će da Helena dolazi kod Ranka te će pokušati to razriješiti s njim, no on će ga dočekati naoružan.

Snježana će shvatiti da je Sonja ucijenjena i u svojem očaju odlazi na liticu, te Ranku javi kako će si oduzeti život, ali i njegovom djetetu.Ranko će potom pojuriti spasiti Snježanu, no njen blef završi tragično i ona pada u provaliju. Je li Snježana mrtva, kako će Ranko reagirati kada policija napravi pretres njegove kuće, te kako će se razriješiti veliki konflikt između Ranka i Tome saznat ćemo sljedeći tjedan u novim nastavcima napete serije ''Čista ljubav''.

Ne propustite nove epizode ''Čiste ljubavi'' od utorka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju