Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Očajni Ranko napravi skandal i Tomo je prisiljen fizički ga iznijeti iz bolnice te ga uz pomoć Sonje sedira. Kad se probudi, Ranko uvjeri Tomu da ga pusti do Snježanina groba. Ranko onesposobi Tomu, uzme mu pištolj i provaljuje u kuću tražeći Dominika.

Dominik je uhvatio Andriju sa Snježaninim mobitelom u rukama. Uništava mobitel, a uhvaćeni Andrija ga uvjerava da je na njegovoj strani. Emina je ogorčena i ne vjeruje Andriji koji tek sada želi dokazati svima, a ponajviše Gogi, da se promijenio.

Goga se odlučila kandidirati za gradonačelnicu i uz pomoć Dine bavi se pripremama za kampanju. Štef je na Blaženkin nagovor pristao na razvod, no odluku mijenja kad shvati da su Dina i Blaženka u dogovoru i da ga žele iskoristiti.

Dominik traži Ranka u Milanovoj kući i prijeti Sonji. S druge strane, visoki dužnosnici pritišću Dominika oko transakcije koja još nije obavljena.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju