Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

 Jasna se vratila kući, gdje, korak po korak, odlučuje nastaviti sa svojim životom. Ona tješi Vladu i Eminu, koji su zabrinuti oko kafića koji sada sami moraju voditi.

Blaženka zatiče Dinu u svom stanu i napada ju. Nakon toga inscenira susret Dine i Štefa te govori Štefu kako su Dina i Blaž ljubavnici.

Sonja odluči posjetiti očev grob i šokira se kada tamo ugleda Ranka koji hvali Milana zato što je „ispoštovao“ njihov dogovor. Sonja konfrontira Ranka – optuži ga da je on natjerao Milana na samoubojstvo.

Ranko je manipulativno uvjeri da neće remetiti njenu sreću s Tomom. Sonja kod Ranka ugleda ženske cipele, ne znajući kome pripadaju. Sonja pronalazi očevo pismo naslovljeno na njeno ime.

Milan želi da ona nastavi dalje sa svojim životom i vrati se studiju. Ranko posjećuje Editu, podsjeti ju na Ugovor koji su sklopili i zahtijeva da mu vrati dug do preksutra.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju