Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Policija odvodi Milana na ispitivanje, a Ranko odlazi u bolnicu k Sonji. Ona se budi, bez težih posljedica. Ranko ju obavijesti kako ju vodi kući, gdje će se on brinuti o njoj.

Nakon što ne dopusti Vladi i Jasni da ju vide, užasnuta Sonja shvaća da ju je Ranko izolirao od svijeta. Koristi priliku i zove Tomu s Rankovog mobitela. Tomo shvaća da je mora izvući od tamo!

Hrvoje je bijesan na Tomu nakon što je pobjegao i uvalio ga u probleme. U lisicama ga dovlači kući, uz upozorenje da je ovo posljednji put ili ide na doživotnu robiju!

Helena od Branke saznaje da je Tomo na slobodi i suočava Hrvoja, koji joj govori da nema više ništa protiv Tome, kojem je Sonja dala alibi. Helena je u velikom problemu - shvaća da su prozreli njene laži.

Jasna spočitava Milanu da ih nije zaštitio od Ranka, optužuje ga da je upropastio obitelj i ostavlja ga samog u zatvoru.
 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju