Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Sonja ugleda Tomu i Gogu u strastvenom poljupcu. Ipak, Tomo objasni Gogi da trenutno nije za veze. Goga je razočarana, ali ipak ga zamoli za pomoć oko selidbe.



Naime, Gogi su isključili struju pa ona i Branka zaključe da je najbolje da postanu cimerice.



Nakon noćne smjene, Tomo ipak sazna za Rankov posjet te se odlazi obračunati s njim.



Edita i Profesor se zbližavaju pri čuvanju Maše. Edita sazna da je Profesor bivši alkoholičar i da ga je obitelj napustila, no ne osuđuje ga.



Ranko provede noć sa Snježanom. Drugo jutro, Dina i Štef vide Snježanu pred poljubac s Rankom.



Dinu muči što reći Sonji, no Štef joj zabranjuje da ikom išta govori! Uvjerava ju da je u pitanju samo poslovan odnos.



Tomo konfrontira Ranka, koji jedva dočeka priliku: provocira Tomu i dolazi do fizičkog obračuna. Sonja se šokira kada ih zatekne u tučnjavi. Dok ih pokušava prekinuti, Ranko ju slučajno udari. Ljuta Sonja govori Tomi da je bolje da ode, pa i sama odlazi.



Ranko se kaje zbog slučajnog udarca i ljubomore te se obeća iskupiti potresenoj Sonji, koja pak izbjegava roditelje, kako ne bi vidjeli masnicu na njenom licu. Ranku je dosta Tome - želi ga mrtvog!



Za to vrijeme, Goga kod Branke čeka Tomu. Kada shvati da ništa od toga, razočarana je. Branka ju smiruje i zove Blaža da im pomogne sa selidbom.



I Štef tješi uplakanu i očajnu Gogu. No, u zagrljaju utjehe zatekne ih - Dina.



Vlado i dalje pokušava saznati nešto više o Emini, no bez uspjeha. Misleći da je sama, Emina pokušava ući u Rankov ured kako bi pronjuškala, u potrazi za sestrom. No, zatekne ju Snježana.



Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju