Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

 Tomo zove Helenu i govori joj da uzme svoje stvari i ode iz kuće. Helena uspije nagovoriti Ranka da joj dopusti ostanak u Snježaninoj sobi. Hrvoje je u nevjerici kad čuje što se dogodilo, a Tomo jedva kontrolira bijes.

Za to vrijeme, Ranko sređuje članak u novinama o njegovom skorom vjenčanju sa Sonjom. Blaž je poslušao Blaženku i bacio se na skupljanje boca. Tijekom skupljanja, sretne Branku s potištenom Mašom, koju uspije razveseliti i tako zadiviti Branku. Dolazi Blaženka i otkrije da je skupljao boce, što je tajio od Branke.

Sonja u kafiću sreće Helenu i sazna da ju je Tomo izbacio. Nakon što čuje da je Maša imala napadaj astme, Sonja odlazi Tomi u posjet. Emotivan trenutak između nje i Tome prekida dolazak policije, koja privodi Tomu ispred Sonje, Edite i Maše. Branka, u šoku nakon uhićenja, napada Sonju koja slomljena odlazi.

Hrvoje dozna da je Helena prijavila Tomu za obiteljsko nasilje, a uvjerljiva Helena poljulja Hrvojevo uvjerenje u Tominu nevinost.

Ranko je zadovoljan Heleninim činom te želi da vijest o Tominu hapšenju izađe u novinama. Tomo se u pritvoru suočava s Helenom te šokiran otkriva za što je optužen.

 

Ankete

(6615) Što će Sonja napraviti?

Prikaži rezultate Ukupno272

 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju