Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Ranko je završio u zatvoru i čeka podizanje optužnice. No, Ranko se ne planira predati bez borbe - naziva Dominika i traži njegovu pomoć.Dominik dolazi u Vrhovac i pritišće Hrvoja da uništi optužnicu protiv Ranka. Hrvoje ozbiljno shvaća njegovu prijetnju.U međuvremenu, Milan je zadovoljan što je Ranka ipak uhvatila ruka pravde, a Lončarevi i Tomo odahnu kada čuju da je Ranko iza rešetaka te se usuđuju snivati o zajedničkom životu.Dina nalazi Štefa u kući Lončarevih te jednom zauvijek prekida sve veze s njim.Vlado je došao po Eminu u Zagreb. Oboje odlučuju vratiti se u Vrhovac.

Tomo prekida sve veze s Helenom i zabranjuje joj da vidi Mašu. Očajna Helena shvaća da će morati otići iz Vrhovca.Tomo i Sonja misle da su se zauvijek riješili i Ranka i Helene. Međutim, ohrabreni Ranko najavljuje Milanu izlazak iz zatvora, dok ogorčena Helena odluči ostati u Vrhovcu. Ona odlazi u Tominu kuću po Mašu gdje napada Sonju i uspije saznati gdje je Maša.
Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju