Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

 Ranko dolazi kod Tome u pritvor i objavi mu vijest o skorom vjenčanju njega i Sonje. Tomo doživi novi šok kada shvati da Hrvoje sumnja u njega.

Helena dolazi po kćer kod Edite, no upada u žestoku svađu s Brankom koja joj ne dopušta da odvede Mašu. Profesor uspije na trenutak urazumiti pomahnitale Helenu i Branku.

Nakon što sazna da je Tomo uhićen, Sonja još više pada u depresiju. U međuvremenu, Milan u novinama vidi vijest o Sonjinom vjenčanju te odlazi pomoći kćeri, skrivajući prave razloge svog odlaska pred Jasnom. Sonja se slama u očevom zagrljaju.

Očajni Milan želi spasiti Sonju od udaje za Ranka. Moli ju da pobjegnu, no Sonja mu priznaje da ju je Ranko ucijenio Tominim životom - svaki bijeg je uzaludan. Milan zaprijeti Ranku da će spriječiti vjenčanje, no Ranko ga još jednom ismije.

I Vlado se odluči vratiti u Vrhovac i spasiti sestru, dok Emnina ostaje u Zagrebu. I dok Vlado s Milanom radi plan kako spriječiti vjenčanje, Ranko šalje Rusa po Jasnu te zove Dominika, ne sluteći tko se kod njega krije.

Hoće li se Sonja spasiti od udaje za Ranka?

glasova:


 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju