Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

 Milan se osjeća sve gore što ne može pomoći kćeri. Sjeti se kako ju je tješio kada je bila djevojčica i govorio joj da ju nikad neće napustiti.

Uzima pištolj i odluči ubiti Ranka. Na svadbi, konfrontira Ranka, no iskusno Rusovo oko primijeti pištolj i osujeti Milanove planove.

Ranko naloži Rusu da čuva Milana, no Milan iskoristi trenutak, onesvijesti Rusa i kreće ostvariti svoj smrtonosni naum.

Branka je shvatila da Sonja može dati Tomi alibi i moli ju da mu pomogne. Sonja, iako u opasnosti, odlazi u pritvor, gdje ima emotivan susret s Tomom i daje iskaz. No, kad Tomo treba izaći van, Hrvoje mu kaže da je sudac koji mora potpisati otpust na Rankovoj svadbi.

Tomo nokautira Hrvoja, bježi iz pritvora i upada u kafić upravo u trenutku kad odjekne hitac - Milan je upucao Sonju! Tomo ju uzima u naručje i ranjenu odnosi u bolnicu. Ranko ga pokuša spriječiti, ali Tomo ga onesvijesti. Skrhani Vlado i Jasna su uz njega.

Milan ostaje sam, uvjeren da je možda ubio vlastitu kćer. U obračunu s Rankom, prisloni njegov pištolj sebi na čelo.


Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji. Što se sve događalo ovaj tjedan pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju