Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Potaknut tužnim sjećanjima iz sirotišta, Ranko odluči ostati ustrajan u svom naumu. Prekida Sonjin i Dinin dirljiv trenutak u kojemu otvoreno razgovaraju o Ranku kao opasnom kriminalcu, kako bi obavijestio Sonju da se žene.



Maša pita oca gdje joj je majka, a Tomo se bori što joj reći i izbjegava razgovor o Heleni.



I dok Tomu muče noćne more i zle slutnje vezane uz Sonju, Maša odlazi provesti dan s Brankom i Tomo shvaća da mora donijeti tešku odluku.



Blaž traži Gogu za još jednu uslugu – neka ipak da njegovo otkazno pismo Štefu.



Baka Blaženka daje unuku ultimatum - ili će se zaposliti, ili će s njom skupljati boce.



Ugodno druženje Profesora, Edite, Branke i Hrvoja prekida Helena koja dolazi tražiti pomoć od Edite, koju moli da urazumi Tomu.



Kada Branka to čuje, nastane velika svađa. Branka i Helena se izvrijeđaju, a Editi prekipi i iz kuće izbaci Helenu, koja dolazi u kafić moliti pomoć, jer nema gdje spavati.



Kada Ranko sazna da je Rus pustio Helenu da prespava u Snježaninoj sobi, pokuša ju otjerati. No, Helena je ustrajna.



Profesor, koji se uselio u vilu, ne može spavati od Editinog gromoglasnog slušanja opera. Konačno konfrontira Editu i to rezultira time da je ona još više zaljubljena u Profesora.



Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.





 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju