Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

 Ranko pristaje prepisati Snježani dio resorta i ogoli dušu pred njom, što nju emotivno dirne. Naposljetku, Ranko se odlazi razvesti od Sonje, a njihov iskreni razgovor načuje Snježana.Međutim, Snježana pogrešno shvati Rankove riječi te se, razočarana i povrijeđena, odlučuje na osvetu.


Tomo suočava Andriju da ne govori istinu o deložaciji zbog čega ulazi u sukob s Profesorom. Ipak, Profesor izrazi Andriji svoje sumnje vezane uz Ranka, ali ih Andrija odbacuje.Blaž poziva Branku da se ipak vjenčaju isti dan u radničkom naselju. Tomo smatra kako je to dobra ideja – njihovo vjenčanje bit će simbol protesta.Branka pristaje te svi stanari zajednički i skladno odlaze u radničko naselje. Nakon obreda vjenčanja, bageri kreću u rušenje. No, Blaženka staje pred bager, ozlijedi nogu i rušenje se odgađa.I dok Blaž sve oprašta emotivnoj Blaženki, nezadovoljni Dominik otpušta Grgića zbog situacije u radničkom.

 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju