Imamo prvu finalisticu!

Chriztel je još uvijek pod dojmom zlatnog gumba sa svoje audicije. No, vrijeme je za nove pobjede. Ističe kako joj je najbitnije da uživa. Nada se da će i ostali uživati dok im bude pričala prekrasnu priču pjevajući. Pjesma govori o tome kako ljubi svoj novi dom. Prije nastupa uvijek posluša mamin savjet i pomoli se Bogu. Zahvalna mu je na svom talentu i što je tu gdje jest.

 

Njezin je nastup opet sve raznježio, opet stoplio srca i opet zaradio zlatni gumb! Majin zlatni gumb osigurao je Chriztel finale!: „Pjevala si o našoj zemlji kao da je tvoja i tu si emociju prenijela na nas!“. „Toliko je simpatičan taj tvoj hrvatski pjevni jezik da stvarno rastopi svako srce.“, priznao je Davor. „Baš si jedan kristal! Onako kao se osjećaš tako se daješ.“, rekla je Martina

Chriztel je prije tri godine zamijenila rodne Filipine za Sv. Martin na Muri. Selidba na novi kontinent, u novu državu i manju sredinu nije joj bila jednostavna, no na kraju se pokazalo da su svi strahovi bili neopravdani. Svi su je prihvatili kao da je njihova i osjeća se dobrodošlom. Ova filipinska Međimurka obožava hrvatsko more jer kad je uz more osjeća se odmah bliže svojoj obitelji koja je na Filipinima. Međimurska tradicija, nošnje i pjesme posebno su je očarale, a kad je njezina učiteljica prepoznala da ima talent za pjevanje Chriztel je odlučila spojiti talent i novu ljubav.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju