Nakon snimanja filma "Dobar posao u Italiji" neki glumci imali su problema s policijom

Priča počinje poslom koji je obavljen savršeno, bijeg je isplaniran bez zamjerke, ali pojavila se jedna stvar koju je Charlie Croker (Mark Wahlberg) previdio: izdaje ih Steve (Edward Norton), bivši partner i član njegove bande. Da bi se osvetio i vratio ono što smatra svojim plijenom, Charlie i ostatak bande slijede ga u Kaliforniju, a na putu im se pridružuje i prekrasna Stella (Charlize Theron).

Nakon što su vratili sef pun zlata, manipulirajući prometnim sistemom osigurali su stalno zeleno na semaforima. Kolaps sistema izazvao je najveću gužvu u povijesti Los Angelesa. Film je snimljen prema staroj verziji istoimenog filma iz 1969. godine s Michaelom Caineom u glavnoj ulozi. Film je osvojio nagradu ASCAP, dok je redatelj filma osvojio je nagradu na American Black film festivalu te nagradu Black Reel.

Film "Dobar posao u Italiji" obiluje scenama s jurećim automobilima, a neki su se toliko naviknuli na brzinu da im je nakon snimanja ovog filma bilo teško voziti "normalno". Charlize Theron tako je nakon snimanja zaradila čak dvije kazne za prebrzu vožnju. Rekla je kako joj je trebalo vremena, a i novca, da bi se prisjetila kako na cesti ne može voziti kao u filmu. Njezini kolege s kojima je snimala ovaj film, složili su se kako je Theron među njima bila daleko najbolja vozačica.

Mark Whalberg u ovom je filmu, kako bi izgledao više, nosio cipele s povišenom petom. Samo je u dvije scene u čitavom filmu nosio tenisice s ravnim potplatima.

U jednom su se trenutku filmovi "Dobar posao u Italiji", "Specijalci" i "Hollywoodski murjaci" svi snimali u isto vrijeme na ulicama Los Angelesa.

Napeti akcijski film "Dobar posao u Italiji"ne propustite pratiti u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju