Finale nagrade ''The Native Advertisinig Awards''

 Nakon već tri ulaska u finale raznih inozemnih nagrada za projekt ''Zadovoljna akademija'', na adresu Nove TV stiže i četvrto, i to za ''The Native Advertisinig Awards''. Projekt koji potiče cjeloživotno učenje i osnaživanje žena trenutno je u završetku svoje druge sezone za koju se u mjesec dana prijavilo čak 2810 žena.

Zadovoljna akademija pokrenuta je 2017. godine kao nastojanje jednog od vodećih domaćih lifestyle portala, zadovoljna.hr, da žene osnaži u doslovnom smislu, nudeći konkretna rješenja. Projekt je u prvoj sezoni uključivao 15 edukacija za 15 žena koje su mogle birati između 21 ponuđenog edukativnog programa. U tijeku je trenutno druga sezona Zadovoljna akademije. Ove će godine mogućnost stručnog usavršavanja ili prekvalifikacije moći iskoristiti više polaznica nego lani, jer projekt Zadovoljna akademija sada dodjeljuje čak 28 edukacija, od kojih su tri dodatne zahvaljujući inspirativnim porukama čitateljica portala zadovoljna.hr.

Uspješnom provedbom prve generacije Zadovoljna akademije, zadovoljna.hr postao je prvi i jedini portal u kategoriji koji donosi opipljivo rješenje za poboljšanje položaja žena na tržištu rada u RH.

Osim ulaska u finale nagrade The Native Advertising Awards čija će se svečana ceremonija dodjela održati 6.studenog u Berlinu, Nova TV je s projektom Zadovoljna akademija trenutno i u iščekivanju proglašenja dobitnika nagrade ''Digiday Marketing & Advertising awards Europe'' koje će se dogoditi 1.studenog u Londonu.

O projektu Zadovoljna akademija više saznajte OVDJE

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju