Stjepan: ''Tko preživi, pričat će''

 Matea Alduk ponovno plete sretne narukvice za stres test, jer se ekipa Luke Marina koja je izgubila u gastroduelu mora suočiti s eliminacijskim izazovom. ''Imam osjećaj da ću biti nominiran zbog onih koji su u timu'', kazao je Nikola Kotur koji smatra da po odgovornosti ne zaslužuje nominaciju.

Nakon prospavane noći, Luka Marin istaknuo je pred Stjepanom Vukadinom, Damirom Tomljanovićem i Melkiorom Bašićem kako je ponosan na svoj tim i da su se dobro podijelili na zadacima. ''Možete svi biti ponosni na sebe jer ste generalno napravili dobar posao'', rekao im je Stjepan. Upitao je Loru Cepetić je li požalila što je odbila imunitet koji joj je htio dati Luka Marin, a ona je rekla da nije požalila nimalo. 

Imunitet je Luka potom dao Luciji Kerečin koja je danas sigurna. Ona je svoj glas za eliminacije dala Nikoli i Wannapi Ponyon. ''Došlo je do grešaka, bilo je problema sa škampima, Lora je morala intervenirati i izvlačiti najviše što je mogla'', objasnila je Lucija.

Nikola je svoj glas Luki Marinu opravdao hijerarhijom odgovornosti, ali i Wannapi koja se prema njegovom mišljenju ''pogubila'' tijekom izazova. ''Vidim da ti je probio srce'', rekao je Melkior Luki Marinu, a Luka je uzvratio da bi on zaslužio to da je chef kuhinje s iskustvom.

Kad je došao njegov red za nominacije kazao je: ''Filozofija moga nominiranja se poklopila s Melkiorovim savjetom, a to je da gledam ultimativno tko doprinosi timu i od koga bi mi kao tim imali korist. Tu su dvije osobe s kojima je iz totalno različitih razloga teže raditi. Prva je Nikola jer smatram da mu nedostaje ukusa u kuhinji. Treba puno pomoći i ograničava se od odgovornosti. U timu svi trebaju biti spremni dati više nego što će dobiti. I onda ćemo napredovati. Kad bih bio pravi chef, Nikola ne bi ni bio u mom timu.'' Za drugu osobu koju je nominirao izabrao je Wannapu. ''Ne bih bila u ovoj poziciji da sam sve napravila dobro. Ovdje sam da učim, ne samo da kuham'', rekla je Wannapa kada joj je i Luka Marin dao svoj glas za eliminacije.

Najviše glasova dobit će Nikola i Wannape te Lora i Luka Marin. Zadatak će im biti kopirati vrhunsko jelo chefa Hrvoja Zirojevića. ''Tko preživi, pričat će'', rekao im je Stjepan.

Tko će od spomenute četvorke najlošije replicirati jelo, doznat ćemo večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju