Provjerite koji su to razlozi zbog kojih je Tomo osvojio srca publike.

POŠTEN JE I ODAN

Tomo je prošao razne poslove, nije mu bio problem zapraljati ruke sve dok može pošteno raditi svoj posao.  Vodi se moralnošću i uvijek misli na druge. Suočen s teškim životnim situacijama i nepravdama, svojih se frustracija rješava kroz fizički rad, kako bi razbistrio misli.

NE POSUSTAJE KADA JE SUOČEN S NEPRAVDOM

Sve životne nepravde i udarci Tomu nisu pokolebali, ali su ga učinili opreznijim i sumnjičavijim prema životu i ljudima. Nove probleme uzrokovala mu je Helena lažnom optužbom za obiteljsko nasilje. Kada ga je policija došla privesti, ostao je sabran misleći jedino na svoju kćer.


BRIŽAN JE OTAC

Kćerkica Maša boluje od astme i osnovni je razlog zašto se Tomo ipak prestao boriti sa sistemom - dijete mu je bilo važnije. Mašina sigurnost i dobrobit mu je na prvom mjestu, trenutna razdvojenost im jako teško pada.


 

NEMA TOGA ŠTO NE BI NAPRAVIO ZA ONU KOJU VOLI

Odlučio se na bijeg iz zatvora kako bi spasio Sonju od udaje za Ranka. Riskira svoju slobodu kako bi spasio onu koju voli.

Kako je izgledao njegov bijeg i okršaj s Rankom pogledajte besplatno na novatv.hr

Zbog čega se vama Tomo najviše sviđa?

glasova:


Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju