Njihova je sudbina u njihovim nogama.

U polufinalu su ostala samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa. U borbi za svoje mjesto u finalu bore se Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Frano Ridjan i Gabriela Pilić. Tko će od njih uz pomoć tri plesa najviše impresionirati žiri i publiku doznat ćemo sutra od 20.15 na Novoj TV.

Prvi ples u ovotjednoj emisiji bit će 'ples iskupljenja' koji će kandidatima omogućiti da isprave greške koje su napravili u dosadašnjim izvedbama i pojave se na plesnom podiju spremniji no ikad. Da bi se što bolje iskupili na probama su im se pridružili članovi žirija i uputili im vrijedne savjete. Pored toga parovi su pripremili po još jednu koreografiju.

Treći ples donosi polufinalistima plesnu lutriju. Naime, natjecatelji će nasumičnim odabirom izvući jedan ples za koji će dobiti svega minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu. Plesna lutrija pokazat će koji se plesni par najbolje snalazi utrci s vremenom, a čija će improvizacija najviše oduševiti tek ćemo vidjeti.

U polufinalu su ostala samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju