Tim digitalnog marketinga Nove TV uvršten među najbolje u svijetu!

Na Novu TV stiže još jedno izuzetno međunarodno priznanje, a to su nominacije digitalnog projekta showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u čak tri kategorije za nagradu ''The Drum Social Buzz Award''. U kategoriji ''Najbolja viralna kampanja'', TLZP je sa svojim velikim uspjehom s gifovima na društvenim mrežama stao uz bok BBC Two, Adidasa i BBC Worldwidea. U konkurenciji za ''Najbolju upotrebu Instagrama'', Novoj TV konkuriraju Shoes UK, Kellogg's i Deichmann, dok će se kompanije Adidas, Samsung Global, Nestle Waters i Virgin Media boriti s Novom TV u kategoriji ''Najinovativnije korištenje društvenih mreža''.

via GIPHY

Predan rad, iznimni rezultati i izvrsnost tima digitalnog marketinga prepoznat je i od žirija ''Social Buzz Awarda'' pa se tako i sam tim Nove TV našao u konkurenciji s digitalcima iz UK TV-a, The British Heart Foundationa i McLarena.

''Do sada je naš tim osvajao nagrade na državnim i regionalnim natjecanjima, no definitivno će 2018.godina ostati zapamćena kao veliki ulazak projekata Nove TV na međunarodnu scenu. Možemo se sada s ponosom pohvaliti s ulascima u čak 9 međunarodnih finala, te nas iznimno veseli što je inovativnost i izvrsnost naših digitalnih projekata prepoznata i od strane inozemnih stručnjaka.'', izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV.

Podsjetimo, ispred digitalnog tima Nove TV je, osim svečane ceremonije ''The Drum Social Buzz Awarda'' koja je 28. studenog u Londonu, i proglašenje dobitnika za Digiday Awards u New Yorku 14. studenog, također za projekt TLZP social. Studeni je uzbudljiv mjesec za tim digitalnog marketinga Nove TV jer ih uskoro očekuju i dodjele nagrada za projekt ''Zadovoljna akademija'' koji je pak ušao u finale za čak dvije inozemne nagrade: ''Digiday Marketing & Advertising awards Europe'' koja će se dodijeliti najboljima 1. studenog u Londonu, te ''The Native Advertising Awards'' čija je dodjela 6. studenog u Berlinu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju