Nastavak priče stare deset godina.

U šestoj, ujedno i posljednjoj epizodi ”Život priča priče” upoznajemo Rajka Miloševića, tatu superheroja koji je prije sedam godina okusio najgori strah kojeg se pribojava svaki roditelj – opaku bolest djeteta.



Rajko je otac petero djece, a 2010. godine najmlađe dijete oboljelo je od leukemije. Danas je kćerka dobro, a ispričat će kako je s obitelji proživio to teško razdoblje.



Cijela je zemlja prije 10 godina izvještavala o dječaku koji bježi od kuće vlakovima i spava po kolodvorima. Sve što je htio je prilika za normalan život.



Bio je to Kristijan Validžić, iznadprosječno inteligentan dječak koji se jednostavno nije uklapao u obitelj, zbog toga su ga zlostavljali. Smješten u dom, završio je školu s odličnim, a s roditeljima nije u kontaktu. Danas radi kao konobar, bio je košarkaški sudac i trener. Košarka mu je strast, želja mu je upisati Kineziološki fakultet. Inspirativna priča o mladiću kojeg težak život nije uspio slomiti, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Emisija donosi za Kristijana i neka iznenađenja, a o čemu se radi, gledatelji imaju saznati u ovotjednoj emisiji.



Renata Pleško je šaptačica psima, 10 godina je socijalizatorica pasa, zajedno sa svojom obitelji. Veliki je vjernik i humanitarac te pomaže svima kojima je pomoć potrebna. Socijalizirala je devet pasa za ljude s posebnim potrebama. Dva psa je sama udomila jer nisu zadovoljili kriterije da pomažu potrebitima.



Emisija donosi i životu priču Vanese Tot iz Slavonskog Broda koja se od svoje 8. godine bavi veslanjem kajaka i kanua. Ima preko 180 medalja od kojih su više od polovice zlatne. Sedam je godina državna prvakinja i prva je žena koja je predstavljala Hrvatsku na svjetskom prvenstvu.

Živi u vrlo skromnim uvjetima sa majkom i bratom i jedva krpaju kraj s krajem. Majka ne radi, žive od dječjeg doplatka i alimentacije. Međutim, nikada se nije žalila. Odlična je učenica bez obzira što većinu vremena provodi na treninzima. I Vanesu čekaju iznenađenja u emisiji ”Život priča priče”.



Novu epizodu emisije 'Život priča priče' ne propustite 26. prosinca na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju