Sankcije Lani i Jasni za krijumčarenje tajnog alata u MasterChef kuhinju.

Ovaj tjedan u MasterChefu kuhat će se u znaku Uskrsa. Na radnim jedinicama natjecatelje će dočekati kutija iznenađenja. „Od vas danas ne očekujemo lijepo prezentirani tanjur, već tradiciju na tanjuru!“ - objasnit će Ana kandidatima kako se od njih očekuje priprema tradicionalnog uskršnjeg ručka. Žiri će im dodatno napomenuti kako od sada dižu kriterije te im više neće tolerirati sirovo meso, ribu koja nije očišćena do kraja i nezačinjenu hranu.


Međutim, nakon prvog tjedna kuhanja u MasterChefu kada su se dobro upoznale s kakvim rekvizitima raspolažu, dvije kandidatkinje, Jasna i Lana na svoju su ruku ponijele i tajni alat - gulilicu za povrće. Na Radovanovo pitanje što je to, Jasna odgovara: „To je ono bez čega ja ne mogu raditi! Navikla sam, leži mi u ruci, sve ostalo mi je tako nespretno tako da sam je eto, prokrijumčarila.“ Lana je osim gulilice ponijela i svoj nož. "Kaj me briga, nek se naljute!" – samo je kratko prokomentirala nakon što ju je Radovan upozorio kako to nije po pravilima.


Žiri se neće oglušiti na ovaj sitni prekršaj, a ni kolege neće ostati ravnodušne. „Imaju tajni alat, dobro, ponijet ću i ja svoj tajni alat!“ komentirat će Leon, dok Lanu i Jasnu očekuje sankcija.

 

 

HRVOJE RUPČIĆ PRIZNAO DA ĆE OVO BITI NJEGOV PRVI USKRŠNJI OBJED KOJI ĆE KOMPLETNO ON NAPRAVITI
Ispod kutije iznenađenja kandidate je dočekalo jaje. Radovan je objasnio kako su tri uskršnja gastronomska vrhunca: jedan je Veliki petak kada je post, jede se riba, drugi je uskršnji doručak u nedjelju, i raskošni uskršnji objed. Vlado će kao pobjednik prošlog izazova imati prednost – da mu žiri pomogne u bilo kojem trenutku na dvije minute, ukoliko će mu trebati pomoć tijekom izazova, a ovaj put on je u trajanju od sat i 45 minuta. "Ovo će vrlo vjerojatno biti moj prvi kompletni uskršnji objed ću ga ja napraviti", izjavio je Hrvoje. Baby Dooks je za uskršnji ručak odlučio pjevajući zamijesiti i kruh te priznao kako je vješt u tome jer je već jednom davno radio u pizzeriji. Iako vješt u miješanju tijesta, David je i ovaj put kuhanje proveo postavljajući stotinu pitanja, pa je Ksenija komentirala da je on kao ona djeca koja imaju ADHD poremećaj. Mila je kuhala na rubu živčanog sloma, Andrea je masakrirala mrkvu, a Ricardo je napravio i svoju prvu francusku salatu. Bit će zanimljivo i nadasve zabavno vidjeti kako 14 celebrity kandidata vidi svoj idealan uskršnji objed.

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju