Baby Dooks rado degustira što su kolege spremile pa tako služi kao svojevrsna produžena ruka žirija.

Da se u MasterChef kuhinji fino kuha, osim žirija to najbolje zna i Baby Dooks. Ne skrivajući svoju strast prema hrani, za vrijeme dok kandidati nose svoje jelo pred žiri na ocjenu, Baby Dooks obilazi njihove radne jedinice kako bi degustirao i što su kolege spremile. „On ždere sve okolo! David je kao terminator. Vidim da je gurman i da voli sve probati. Vidim da dečko voli papati!“ komentirao je Ricardo, a Dooks je potvrdio kako voli hranu na velikim tanjurima i najesti se „bez filozofije“.


Dok Dooks služi kao svojevrsna produžena ruka žirija, Vlado bi se pak mijenjao s Andrejem. „Ja nekako kad razmislim da bi mi recimo bilo ugodnije da Ana i ja ovako hodamo, da zamijenim Andreja! Skuhala si me ti i zato hvala ti!“ Vlado će nakon Andrejevog i Aninog obilaska kandidata za vrijeme kuhanja.


Bit će zanimljivo vidjeti kako se 14 celebrity kandidata snalaze u Testu kreativnosti u kojem su za glavnu namirnicu dobili janjetinu koju je odabrao Hrvoje kao pobjednik prošlog izazova. I sve bi bilo super, da netko nije zaboravio osnovnu namirnicu. Kandidatima se to zna dogoditi u ovom showu koji zna biti prilično stresan i zahtjevan, a ovaj put taj gaf imala je Sementa.

 

Celebrity MasterChef gledajte od ponedjeljka do srijede u 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju