U eliminacijskom izazovu natjecatelji će pripremati omiljeno jelo chefa Andreja!

Ovotjedni Strest test u Celebrity MasterChefu priredit će pravi šok: „Na vama je da se izborite za svoj opstanak, jer će jedan par danas napustiti ovu kuhinju!“, objasnit će Ana kandidatima. Radovan će u svom stilu pojasniti Anine riječi te reći kako je sve bolje u paru, život, kuhanje, ali i eliminacija.


Ana će kandidatima dodatno pojasniti pravila: „Jedan iz para će čitati recept prvih pola sata i sugerirati drugome što kuha, a zatim ćete zamijeniti uloge.“ Znači zadatak će biti sljedeći - dok jedan u paru priprema mesnu štrucu, drugi će samo nadgledati njegovo kuhanje, a nakon toga drugi iz para pohat će cvjetaču i raditi prilog bez pomoći partnera.


Osim ovog zadatka i činjenice da će ispasti čak dvoje kandidata, Andrej će dodatno 'začiniti' Stres test i objaviti kako je upravo mesna štruca njegovo omiljeno jelo. Ivana će biti u šoku: “Nikad u životu nisam radila mesnu štrucu, meni je ona bljak!“ No unatoč Ivaninom negodovanju, njezina partnerica Andrea neće biti previše uzrujana, jer je uvijek gledala svoju mamu dok ju je pripremala.


Ivani će pak nakratko popustiti živci kad će joj, pred sam kraj Stres testa, Andrej sugerirati da mesnu štrucu vrati u pećnicu na dvije minute. „Ako se do sada nije ispekla neće joj pomoći ni dvije minute“, ljutito će Ivana.


Ksenija će uspješno objašnjavati Davidu što treba raditi, na što će joj on dobaciti: „Bio bih ti dobar zet!“ Također Ksenija će najaviti kako će uz kuharsku možda doći i do glazbene suradnje s Davidom. U toj suradnji dvojac Erker- Baby Dooks bi poznate šansone obradili u novim aranžmanima.


Kod Hrvoja i Igora pomalo će se osjetiti nervoza. Igor će raditi mesnu štrucu koju će onda morati sam i isprobati, jer mu Hrvoje prema pravilima ne može u tome pomoći. „Igor je probao sirovo meso, onda je imao foru da lizne i pljune, jadan!“, objasnit će Hrvoje metodu kušnja mesa svog partnera vegana.


Hoće li Andrej u ovim mesnim štrucama prepoznati svoje omiljeno jelo te koji nas par napušta ovog utorka ne propustite doznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju