Hana, Lana, Žanamari, Ana, Filip, Damir, Matteo i Slaven. Riječ je, dakako, o kandidatima hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a u nastavcima nove sezone možete uživati već od ove nedjelje. Jesu li natjecatelji spremni?

Svatko od osmero kandidata showa 'Tvoje lice zvuči poznato' iskoračit će iz svoje komforne zone i zakoračiti u nešto sasvim novo i nepoznato. Svatko strahuje od nečeg drugog.

'Ne želim si nikako neke fine dame koje još finije pjevaju', rekla je Ana Maras.

'Ja, recimo, imam problem užasan s memorijom, imam memoriju kao ribica i onda, ne vjerujem, za prvu emisiju dobijem tri stranice teksta i to na španjolskom', jadala se Lana Jurčević.

Fil Tilen ipak priznaje da se najviše boji depilacije.'Skidali su mi dlake s ruku i baš je boljelo', pojadao se.

Iako su, unatoč tomu, svi spremni na nove izazove, pomisao na neke transformacije kod njih naprosto izaziva zgražanje.

'Mislim da se ne bi mogao transformirati u svog oca, jer kad bi se pogledao u ogledalo, doživio bi kao kad munja udari, onda uđete u treću dimenziju, ne znam što bi se dogodilo da vidim sebe kao oca na ogledalu, a to bi se moglo dogoditi kad bi me transformirali jer smo dosta slični. To bi mi bio totalni freak out', rekao je Matteo Cetinski.

'Da, ne želim se nikako transformaciju u svoju sestru. To bi onako, stvorila bi se rupa u svemiru i sve bi se usukalo u nju. Bilo bi pre awkward, baš zbog toga, bilo bi čudno, mislim da bi i njoj bilo, mislim da ne bi pričali neko vrijeme nakon toga', složio se Filip Dizdar.

 

Ove godine, na mjesto Saše Lozara dolazi drugi član nekadašnjeg popularnog boy benda. Hoće li i on ići Sašinim stopama i sve nas ugodno iznenaditi?

Mislim da ću sam sebe iznenaditi u nekim situacijama jer ovaj show te stvarno dovodi u situacije u kojima nikad nisi bio. I rekao sam dok god se baka i djed ne srame, sve je okej', rekao je Kedžo.

Natjecateljskog duha, kažu, nema. Kao i u dosadašnjim sezonama, međusobno su jedni drugima najveća potpora.

Pratite #TLZPhr i na društvenim mrežama:
> Facebook
> Instagram
> Twitter
> YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju