Prati društvene mreže Nove TV

Zvijezda hit dramske serije "Nevjera", Cansu Dere koja je utjelovila glavni lik – odvažnu liječnicu Asju, veoma je aktivna na društvenim mrežama, na kojima je u više navrata podijelila i najave Nove TV za seriju. Njezina suparnica u seriji Melis Sezen koja je oživjela lik ljubomorne Derin, također prati društvene mreže Nove TV i objave vezane uz serije podijeli sa svojim pratiteljima.

Cansu je prenijela posljednju priču sa službene Instagram stranice Nove TV objavljenu tijekom vikenda, kojom se najavljuju novi dramatični preokreti u napetim nastavcima serije. Iako u objavi nije bila označena, Cansu prati i društvene mreže Nove TV te je prenijela Instagram priuču čim ju je vidjela. Članak na koji je vodila poveznica imao je čak oko 60.000 pregleda.

Također, nakon što je objavljena videonajava za emitiranje serije u programu Nove TV, još u siječnju, miljenica publike Cansu Dere odmah ga je podijelila na svom Instagramu i na TikToku.


Podsjetimo, serija "Nevjera" s napetom i intrigantnom radnjom koja se temelji na osveti prevarene žene, liječnice Asje, prikovala je gledatelje uz male ekrane. Cansu Dere koja je slavu stekla po ulogama u hit serijama kao što je "Sila", u glavnoj ulozi pridružio se i glumac Caner Cindoruk koji je utjelovio Asjina supruga Volkana. Caner je također poznat po odličnoj ulozi neumoljivog Ertana u seriji "Ljubavna oluja" emitiranoj prošlo ljeto na Novoj TV, a njih dvoje glumački su par koji osvaja srca gledatelja svakom novom epizodom.

Seriju "Nevjera" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju