Atraktivne borbe ljubitelji borilačkih sportova mogu uživo pratiti sa subote na nedjelju, 30. srpnja u 4 sata ujutro na portalu GOL.hr

U noći sa subote na nedjelju, 30. srpnja, jedna od najuzbudljivijih UFC-ovih priredbi ove godine, UFC 214, donosi spektakularan popis borilačkih okršaja. Čak tri borbe za titulu, među kojima i dugoočekivani revanš Cormiera i Jonesa, prenosit će se uživo na portalu GOL.hrs početkom u 4 sata ujutro, a uz gledatelje će biti komentator Stipe Sladoljev i stručni sukomentator Zelg Galešić. Snimka bit će prikazana u programu Nove TV istog dana.



Dugoočekivana borba i jedno od najuzbudljivijih rivalstava u novijoj povijesti UFC-a upravo je ono Daniela Cormiera koji konačno brani titulu poluteške divizije protiv Jona Jonesa. Iza ovih ponajboljih MMA boraca je legendarni okršaj iz lobija MGM Grand Arene, a općenito je poznato kako još nikada nisu razočarali u oktogonu.

Još jedna borba čini UFC 214 jednim od najjačih ove godine – ona između Tyrona Woodleyja koji će braniti svoj pojas protiv Demiana Maie u velter diviziji. Ovo će biti Woodleyjeva treća obrana titule i sada napokon ide na novog izazivača i to petoplasiranog Maiju koji u oktogon ulazi sa sedam uzastopnih pobjeda.

Još je jedan meč koji će zasigurno privući puno pažnje – ženska borba za titulu pero divizije između kontroverzne Cris Cyborg i Tonye Evinger. Evinger u UFC oktogon ulazi po prvi put no od 2011. nije poražena pa bi ovo mogla biti vrlo neizvjesna borba.

Borbe UŽIVO pratite na GOL.hr-u s početkom u 04:00 po hrvatskom vremenu, a snimku pogledajte isti dan u programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju