Danijel želi izaći iz showa, Jasmina o Zinki: „Nisam ja njezin podanik!“

Prvo jutro na Farmi bilo je poprilično napeto. Fitness trener iz Ludbrega, Danijel Vegh, ustao je ranije od svih, a razlog je bila bol u ruci. „Nisam oka sklopio! Stara povreda ruke mi se vratila i nisam mogao spavati. Prošle su mi neke stvari kroz glavu i onda sam odlučio da moram riješiti život stvaran vani“, kazao je Danijel koji ozbiljno razmišlja da već u prvom tjednu napusti show te zaključio: „Ovo je tu samo igra i da si ugrozim vanjski život radi igre, mislim da mi to nije vrijedno ni 500 tisuća ni 500 milijuna kuna. Ipak se radi o životu mom.“


Danijela su stanari za doručkom pokušali nagovoriti da razmisli o svom ostanku na farmi, no prekinula ih je Jasmina sa Stare farme koja ih je na ogradi tražila kavu. „Ljudi to nije namirnica, mi se moramo držati zajedno!“ pobunila se prva Josipa, a na njenu stranu su stali i ostali farmeri odlučivši ignorirati Jasminu na ogradi.


Mi imamo sad svoj family doručak i ja uvijek svoju familiju štitim i kažem: ne možeš mi dirati familiju dok mi doručkujemo! Nekulturno je kada je netko za stolom, skakati. Mogu ja biti bezobrazna ili ne, ali vi ste moji i tu smo zajedno!“ poručila je Zinka svojim farmerima u Novoj farmi. Potez farmera s Nove farme koje su odlučili ignorirati Jasminu dok ih je na ogradi molila za kavu jako ju je razljutio, a čini se kako je već Zinku stavila na pik. „Nisam ja njezin podanik!“ zaključila je Jasmina.


Kakvih je još nesuglasica bilo među farmerima i što će se dogoditi s Danijelom, ne propustite doznati u večerašnjoj, drugoj epizodi Farme od 20 sati na Novoj TV!

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju