Ne propustite nove izazove u showu Moja mama kuha najbolje!

Više o showu Moja mama kuha najbolje pratite na punkufer.hr, a propuštene epizode showa pogledajte na Nova Plus

Pobjednicima mami Nataliji i sinu Brunu danas će se suprotstaviti mama Sanja i kćer Martina, ali ne iste one iz prošle epizode. Naučit ćemo neke nove recepte, ali i vidjeti kako se već iskušani recepti mijenjaju „u hodu“. Kandidati će kao i uvijek biti vrhunski, neki će se praviti da znaju što rade, dok će drugi biti pomalo zbunjeni i dekoncentrirani.

INFORMACIJE O NATJECATELJIMA:

MAJKA: SANJA KRALJ, 36

Mama Sanja privatna je poduzetnica iz Zagreba i mlada mama tri kćeri. Kaže da je jako organizirana u kuhinji i da ju užasava nered. Najviše voli i kuha tradicionalnu kuhinju, a ne podnosi lignje. Općenito, ne voli baš morske stvari. Za svoju kćer kaže da je marljiva i poslušna, ali ne zna baš kuhati; ocijenila bi je dvojkom. Kaže za sebe da odlično funkcionira pod stresom i da ne zna za tremu.

KĆI: MARTINA KRALJ, 19

Martina je brucošica ekonomije. Simpatična i slatka, nasmijana i malo plaha za razliku od mame. Voli dobru zezanciju i stalno se smije. Kaže da je mama glavna u svemu i uvijek u pravu, kada joj uputi pogled zna što joj je činiti. Kaže da nije baš na TI s kuhanjem i jako se živcira kad joj nešto ne ide. Najsloženije jelo koje je ikad pripremila su faširane šnicle. Kao i mama, ne voli lignje, a i općenito morske stvari.

 

 

MAJKA: NATALIJA KEKEZ, 50

Gospođa Natalija nezaposlena je majka troje djece i baka troje unuka. Dolazi iz Splita. Za sebe kaže da je kućanica kojoj je najveće zadovoljstvo brinuti o unucima. Kada je osnovala obitelj, morala je naučiti kuhati. U kuhinji je najviše izluđuje kada je sve razbacano, mokro i kada nešto iskipi. Zbog toga svima i govori da u njezinoj kuhinji može kuhati tko god i kako god, ali da ju ostave kako su je i našli. Kuha svakodnevno i kroz život je pokupila recept od svakoga. Sin Bruno za nju kaže da je vesela osoba, veliki optimist i da ne podnosi laž i neiskrenost.

SIN: BRUNO KEKEZ, 29

Sin Bruno, po zanimanju fotograf najstarije je dijete. Za sebe kaže da je zabavan i duhovit. Sretno je oženjen i ima jedno dijete. Ne smatra se dobrim kuharom, a sve što zna o kuhanju naučio je od majke i žene. Ako je potrebno, u kuhanju ga mama navodi i telefonski. Kaže da nema do mamine kuhinje. Uglavnom preradi mamine recepte po svom ukusu. Voli papreno. Nema neku namirnicu koju ne voli, ali ga odbija loš miris hrane i to je ujedno i ono što ga živcira u kuhinji. Najdraže mamino jelo su mu pomfrit i jaja i to još od djetinjstva.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju