Ovaj tjedan je poseban za naše parove, ali i gledatelje!

Devet plesnih parova večeras nastavlja svoje putovanje na plesnom podiju, a za ovu nedjelju gledatelji su im odabrali stil koji će izvoditi. Po prvi put u showu gledatelji ulaze u ulogu žirija i ocjenjuju kandidate. U prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocijene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju. Više o pravilima glasovanja pogledajte na službenoj stranici showa.

Prema odabiru publike večeras će nam Marco Cuccurin i Paula Tonković zaplesati bacchatu uz ritmove pjesme 'Moja malena' izvođača Saše Kovačevića. Za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu uz Severinin hit 'Moja štikla', a Maju Drobnjaković i Marka Mrkića gledat ćemo u slowfox izdanju uz popularnu pjesmu skupine Laufer 'Budi moja voda'.

Mario Mandarić i Helena Naletilić za večerašnju emisiju pripremili su tango koreografiju uz pjesmu 'Bad Guy' u izvedbi Vitamin String Quarteta. Prema odabiru gledatelja tango će također zaplesati Dario Zurovec i Helena Janjušević uz pjesmu 'Le femme' izvođačice Barbare Pravi. Koji se od dva para  bolje pripremio za tango koji su im dodijelili gledatelji tek ćemo doznati.

Novi plesni izazov čeka i Dariu Lorenci Flatz i njezinog mentora Ivana Jarneca koji će u nadolazećoj emisiji plesati rumbu uz senzualne ritmove pjesme 'Entra En Mi Vida' glazbenog dvojca Sin Bandera. Valcer uz poznatu pjesmu Petra Graše 'Ljubav sve pozlati' izvest će Ana Zaninović i Mario Ožbolt, a živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu 'Vouge' zaplesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić. Za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble, a uz 'Smooth Criminal' u izvedbi 2Cellosa zasigurno možemo očekivati još jedan kreativan, zanimljiv i energičan performans.

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju