Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte večeras na Novoj TV!

Nakon osam audicijskih emisija i četiri polufinala te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali prilike upoznati, u nedjelju 18. prosinca gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica devete sezone Supertalenta!


Konkurencija je neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremni su pokazati svoj talent u finalnom izdanju showa koje se ne propušta. Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati će dati sve od sebe da uvjere gledatelje kako baš oni zaslužuju odnijeti pobjedu, a samo će jedan od njih kući ponijeti vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

 

Od ukupno pet zlatnih gumbova, koje su tijekom sezone dodijelili članovi žirija i voditelji, u finalu ćemo gledati njih četiri. Svojim će magičnim trikovima i iluzijama gledatelje za ekrane prikovati perspektivni iluzionist Magic Leon kojemu su zlatni gumb dodijelili voditelji Igor i Frano, a u finalu ćemo vidjeti rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji. „Dosadašnji nastupi na Supertalentu bili su dio priče čiji ćete vrhunac i rasplet imati prilike vidjeti u finalnoj točki. Bjelka i ja priredit ćemo vam pravi show, ali nećemo biti sami... Hmmm...tko će još nastupiti s nama, saznajte u nedjelju“, najavljuje tajanstveni Leon koji za finale priprema uzbudljivo iznenađenje.


Djevojčica anđeoskog glasa Farija Gaši, kojoj je zlatni gumb dodijelila Maja, za finalno izdanje showa priprema novu izvedbu koja će gledatelje preplaviti emocijama, a izbor pjesme, koji će do nedjelje ostati tajna, razlikovat će se u odnosu na prijašnja dva nastupa. „Od mene očekujte drugačiju pjesmu od ostalih koje sam dosad izvela u showu. Nadam se da će vam se svidjeti“, poručuje 12-godišnja pjevačica.


U finalu će nastupiti i Davorov zlatni gumb – talentirani plesači na šipki Ivo i Mia koji su svojim domišljatim koreografijama na svjetskom novu izazvali veliko oduševljenje među članovima žirija i publikom. Pripreme za finale u punom su jeku, a nadolazećim će nastupom ovaj plesni par zaokružiti svoje putovanje na Supertalentu s posebnim ciljem na umu. „Ovim ćemo nastupom sjediniti audiciju i polufinale i zaokružiti našu priču i poruku koju želimo poslati. Cilj nam je, kao i uvijek, da osjetite preko malih ekrana“, otkrivaju Ivo i Mia.


Za vrhunsku svirku u studiju pobrinut će se članovi novosadskog benda The Bad Week koji su ujedno i ponosni dobitnici Martinina zlatnog gumba. Genijalni glazbenici Strahinja, Gile i Danijel već su osvojili srca gledatelja svojom autentičnošću i šarmom, a plan za finale vrlo je jasan – autorska pjesma i nezaboravan scenski doživljaj koji će upotpuniti ni manje ni više nego vatra na pozornici! Svojim obožavateljima glazbenici poručuju: „Za finale pripremamo autorsku pjesmu drugačijeg ritma od ostalih koje smo dosad izvodili. Želimo gledateljima priuštiti pravi užitak za sam kraj showa“.


Multi-voicer Mario Zovko koji je nadimak 'čovjek od tisuću glasova' zavrijedio zbog uvjerljivih imitacija brojnih poznatih pjevača kojima je u prethodnim emisijama oduševljavao žiri i publiku, u finalu će ljestvicu podići još više, a zabava je uz njegovu točku zagarantirana. „Došlo je vrijeme da opravdam epitet čovjeka od tisuću glasova! Do sada ste mogli čuti imitacije poznatih pjevača, a sada na red dolazi nešto sasvim novo, uz veliko iznenađenje na kraju“, tvrdi šarmantni Mario.


U kategoriji pjevača natjecat će se slovenski slavuj Kristijan Crnica koji će finale obogatiti svojom verzijom megapoznatog ljubavnog hita za koji najavljuje: „Očekujte glam love! Sad ću zapalit sva srca“.

Mnoga srca svojim je autorskim hitovima već zapalio i kantautor Dino Radosavac koji je sudjelovanjem u showu poslao inspirativnu poruku. Iako prije nekoliko godina nije uspio osvojiti prolazne glasove u showu, Dino se ponovo prijavio i dogurao do samog finala te dokazao da se ustrajnost itekako isplati. U polufinalu je osim novog hita pokazao i novi imidž, a već je sasvim sigurno da tijekom nadolazećeg nastupa nitko u studiju neće sjediti. „Pozornica Supertalenta će gorjeti, a od mene u finalu očekujte lom i nezaboravno veselje“, najavljuje zabavljač Dino.


Ludilo u studiju izazvat će harmonikaš Matej Jakša koji nije navršio ni 10 godina, a već je postao prava senzacija zbog svoje svirke uz koju zabave nikada ne nedostaje. Iako harmoniku ne svira dugo, kod Mateja je trema gotovo nepoznat pojam jer je zabavljanje publike ono što ga najviše veseli, a povratak na pozornicu nestrpljivo iščekuje. „Gledatelji od mene mogu očekivati dobru i veselu zabavu uz nešto sasvim drugačije i još uzbudljivije od prijašnjih nastupa“, poručuje Matej.


Konkurencija će biti žestoka i među plesačima koji marljivo dovršavaju pripreme za svoje posljednje nastupe. Plesačica na svili Ana Vukman, koja je prošlim nastupom članove žirija zavela svojim fluidnim pokretima u zraku, priprema koreografiju od koje nitko neće moći skrenuti pogled. „U finalu očekujte novu koreografiju, novi kostim i ples na svili u punom sjaju. Vodim vas kroz teatar na nebu i zemlji“, otkriva Ana.

Mlada plesačica Ira Đerić Hasanac, koja je svojim posljednjim nastupom uspjela rasplakati Martinu, priredit će gledateljima novu plesnu poslasticu za koju poručuje: „Pripremam potpuno drugačiji nastup od dosadašnjih koreografija. Svakako će biti interesantno“.

Akrobatske rock'n'roll pokrete za finale usavršavaju članice plesnog kluba Spliters koje pripremaju još veći spektakl prepun novih i još zahtjevnijih elemenata. „Nema odmora, treniramo jače nego ikad. Možete očekivati zanimljivu koreografiju u našem stilu, sa skroz drugačijom temom i novim elementima. Trudimo se da to bude na nivou finala“, najavile su Splitersice.

Od plesnih grupa u finalu ćemo vidjeti i plesno-gimnastički klub Flik Šenkovec koji će svojom koreografijom ispričati još jednu zanimljivu priču. „Za finale pripremamo koreografiju 'Join the forces', odnosno jednu dublju priču o borbi dobra i zla u nadi da će ipak pobijediti dobro. Naravno, u našem plesno akrobatskom stilu“, poručuju članice.


Tko će od dvanaest najboljih zasjati u punom sjaju i osvojiti srca gledatelja doznajte večeras na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju