Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte večeras na Novoj TV!

Nakon osam audicijskih epizoda koje su iznjedrile pet zlatnih gumbova i otkrile brojne nevjerojatne talente, na redu su polufinalne emisije najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj koje će se uživo emitirati iz novog studija koji se proteže na 1.600 m2. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Kandidati marljivo pripremaju svoje točke koje će u polufinalnom dijelu showa biti još spektakularnije i kreativnije od audicijskih, a završne se pripreme odvijaju i unutar produkcijskog tima Supertalenta koji broji otprilike 130 članova. U nadolazećim emisijama uživo studio će zasjati u punom sjaju uz čak 160 rasvjetnih svjetala, a sve događaje, emocije i prve dojmove na pozornici i u backstageu zabilježit će 14 studijskih kamera.

Za naklonost gledatelja i žirija u prvoj emisiji uživo natjecat će se prvi zlatni gumb devete sezone – iluzionist Magic Leon – koji se izravno u polufinale plasirao zahvaljujući voditeljima Igoru i Frani. Iako prije dugih 11 godina, kada je prvi put nastupio u Supertalentu, Leon nije uspio ostvariti svoje snove, na ovogodišnjoj audiciji predstavio se u najboljem izdanju dosad, a za polufinale priprema još veći spektakl.

U nedjelju će nastupiti i Majin zlatni gumb, odnosno 12-godišnja pjevačka nada čarobnog glasa Farija Gaši koja je svojim audicijskim nastupom raznježila članove žirija i gledatelje pred malim ekranima.

Natjecanje nastavlja i talentirana pjevačica Digna Mbepera iz Tanzanije koja je publiku osvojila svojim glasom i dirljivom životnom pričom, a s novom pjevačkom točkom nastupit će i talentirana Osječanka Sara Krpan.

Za prolaz u finale ove nedjelje borit će se i dvije plesne skupine – CAF Spliters i Illusion.

Novu breakdance koreografiju izvest će Miljan Rančić koji je od žirija dobio titulu najboljeg breakdancera u povijesti Supertalenta.

Plesom na kolutu gledatelje će zabaviti simpatična Maria Lopez, a novu će pjesmu izvesti i 21-godišnji reper Antoneli Mištrafović.

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju