Maja nije skrivala oduševljenje svirkom ovih talentiranih mladića!

Braća Miloš i Nikola Đuranović čine harmonikaški duo, a ljubav prema glazbi razvili su gledajući oca, koji je od svoje 17. godine pjevač. Harmoniku su počeli svirati kad su imali 8 godina, a često su slobodno vrijeme provodili za instrumentom dok su se njihovi vršnjaci zabavljali, no nisu se pokajali zbog toga. Svoje su umijeće odlučili pokazati upravo pred žirijem Supertalenta.

 

„Svirate fenomenalno, super ste uigrani. Nemam što dalje reći, ljudi su sve rekli. Braća Đuranović, bili ste top“ – uzbuđeno je rekla Maja. „Odlično svirate, jako se lijepo nadopunjavate i stvarno ste odlični glazbenici, jako ste simpatični i bravo“ – komentirao je Janko.

„Ja vam nisam stisnula X, iako je krenula sva ova najava da ću jedva preživjeti. Ne, dapače, preživjela sam ih vrlo, vrlo pažljivo, koncentrirano slušajući nešto što definitivno nije moj glazbeni izričaj niti bi bio moj izbor. Daleko od toga da ste vi izveli nešto krivo ili loše, mislim da vaša harmonikaška tehnika ide puno dalje od ovoga, međutim ograničili ste se večeras na ovo - prema tome, to večeras ocjenjujem“ – komentirala je Martina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju