Kada sudbina uzme stvar u svoje ruke...

Romantična komedija "Božić za pamćenje" redatelja Rona Olivera donosi vam ljubavnu priču punu iznenađenja i komičnih životnih situacija. Glavni akteri ove romantične priče su zgodni zavodnik Paul Green (Dylan) i slatka glumica Candance Camerom (Paige) koja je svoju glumačku karijeru započela još u dobro poznatom sitkomu "Puna kuća".

Ova božićno- romantična priča vrti se oko Paige i Dylana koji se nepovezano susreću kada ih snježna oluja preusmjeri u hotel u zračnoj luci Buffalo. Par se u ovoj avanturi pridružuje starijem paru po imenu Frank i Maxine koji su pokušavali doći u Connecticut.

 

Kako se njihova mapa putovanja spojila, četvorka će naići na dosta iznenađenja. Nakon što Paige i Dylan zajedno prođu kroz različite životne situacije, bolje se upoznaju i Dylan sazna da se Paige treba uskoro udati. Napetost između ovo dvoje izgubljenih, ali zaljubljenih ljudi vidljiva je svima oko njih, ipak ključan trenutak između Paige i Dylana je njihov poljubac ispod imele. Hoće li Paige odoljeti Dylanovom šarmu ili će ignorirati božićno čudo, saznajte u filmu!

Nepredvidljivu romantičnu komediju 'Božić za pamćenje' pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju