Zvijezde koje ćemo vidjeti u trećoj emisiji, a koje su se svojevoljno podvrgnuli čarima hipnoze su Igor Barberić, Tamara Šoletić, Boris Kosmač, Hrvoje Rupčić i Anamarija Asanović dok će kao skeptici u emisiju ući Boris Đurđević i Lidija Bačić.

 „Ja sam nevjerni Toma“, izjavila je popularna pjevačica, a Tamara je za skepitke rekla kako su oni zapravo ''partibrejkeri''. Hoće li do kraja emisije Boris i Lidija promijeniti mišljenje, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno, svi gosti u studiju će se jako dobro zabaviti.

Boris Kosmač pod hipnozom postaje Rocky Balboa koji se sprema za borbu. Vidjet ćemo kako Boris trči i vježba po Jarunu. Prema uputi hipnotizera Timotea, Boris će prvo morati pronaći proteinski doručak kako bi mogao bolje vježbati.

Vidjet ćemo kako Boris traži nešto po grmlju, a pronaći će prepeličja jaja i čak dva popiti. Na vrhu brda Boris će postati uvjeren da su ga napale pčele. Kako će se Boris riješiti pčela, te kako će reagirati kada primi sugestiju hipnotizera da je kip nosoroga oživio i da se mora s njim boriti, tek ćemo vidjeti. Bit će tu i vrlo uvjerljivog trčanja po stepenicama na nasipu, baš poput Rockya Balboe u filmu. Boris će se potom naći i u pravom boksačkom ringu usred borbe. Kako izgleda borba hipnotiziranog Borisa te hoće li biti nokautiran ili uspješno savladati svog protivnika, saznat ćemo u sljedećoj epizodi emisije 'Zvijezde pod hipnozom'.

Poznati koreograf Igor Barberić pod hipnozom postaje konobar koji sve radi krivo, ali je uvjeren da sjajno obavlja posao. Timoteo će ga poslati u salu restorana da provjeri je li sve u redu i jesu li gosti zadovoljni. Dok Igor obilazi stolove dobit će uputu da je muha u restoranu i da je se mora riješiti. Igor će se morati dobro potruditi da se riješi muhe, no to mu zasigurno neće olakšati uputa od hipnotizera Timotea koju će mu sugerirati da mu se ruka zalijepila za stol.

Hoće li Igor moći dignuti ruku sa stola, kao će reagirati okolina, te koje sve upute će Igor dobiti tijekom ove hipnoze, saznajte u ovotjednoj emisiji 'Zvijezde pod hipnozom' u subotu u 20.10 sati na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju