U noći sa subote na nedjelju, 11. lipnja, u Aucklandu na Novom Zelandu održat će se 110. Fight Night

UFC Fight Night u Novom Zelandu  uživo će se prenositi na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro. Komentatori borbe bit će Vlado Boban i Igor Pokrajac, a snimka borbe prikazat će se istog dana u programu Nove TV.



 

Bit će to drugi dolazak elitne svjetske MMA promocije u Novi Zeland, ali i prvi nastup legendarnog “Super Samoanca” Marka Hunta koji će rukavice ukrstiti s „Crnom zvijeri“ Derrickom Lewsiom. Za razliku od Hunta koji u dvoboj ulazi s negativnim nizom na listi borbi, Lewis bilježi šest pobjeda u nizu od čega je njih pet stiglo nokautom, što su odlične reference za “main event protiv najokrutnijeg UFC-ovog nokautera. Ukupno je u karijeri ubilježio 18 pobjeda i četiri izgubljena dvoboja, a od pozicije izazivača Stipe Miočića dijeli ga samo jedna pobjeda. UFC Fight Night 110 na glavnom popisu borbi ima šest borbi, među kojima i obračun srednje kategorije između Dereka Brunsona i Australca Dana Kellyja te dvoboj Dana Hookera i Rossa Pearsona.


Glavni program UFC-ovog Fight Nighta 110 možete pratiti uživo na portalu GOL.hr u nedjelju od 4 ujutro, a snimku eventa moći ćete pogledati na Novoj TV u večernjem terminu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju