U noći sa subote na nedjelju 22. siječnja uživo u 4:00 sata na gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Početak godine svim ljubiteljima borilačkih sportova donosi pravu poslasticu. Noć sa subote na nedjelju 22. siječnja rezervirana je za UFC 283. Program prevode Glover Teixeira i Jamahal Hill koji će se boriti za pojas u poluteškoj kategoriji. Iako ima već 43 godine Brazilac Teixeira i dalje slovi za jednog od najboljih, a sada ga čeka 12 godina mlađi Amerikanac Hill koji je u nizu od tri uzastopne pobjede prekidom.



Užarenu atmosferu iz Rio De Janeira prenosit će komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac u izravnom prijenosu na portalu gol.hr s početkom u 4:00 sata, dok će se odgođena snimka prikazati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

U sunaslovnoj borbi večeri oči u oči naći će se Brandon Moreno i Diveison Figueiredo. Ovo će biti njihov četvrti međusobni okršaj. Dosad je svaki odnio po jednu pobjedu, a imaju i jednu neriješenu borbu. Nikada dosad nije se dogodilo da se dva borca sastaju četiri puta tako da će ovaj brazilski događaj zasigurno ostati upamćen i po tome.

Snage će još odmjeriti i Gilbert Burns i Neil Magy, a na još jednoj spektakularnoj UFC priredbi vidjet će se i okršaj Jessice Andrade i Lauren Murphy te Paula Craiga i Johnnyja Walkera.

Tko će osvojiti UFC-ovu titulu vidjet ćemo ovoga vikenda u prijenosu UFC-a 283 na kanalima Nove TV.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju