UFC 235 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, 3. ožujka u 4 sata poslije ponoći na portalu GOL.hr, a istoga dana snimka će biti emitirana na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, 3. ožujka, na rasporedu je jedna od najjačih UFC-ovih priredbi, s čak dvije borbe za titulu, ovoga puta iz Las Vegasa. Napete borbe izravno će se prenositi na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a snimka će istoga dana biti prikazana u 23:35 u programu Nove TV. Gledatelje će kroz prijenos voditi komentatori Vlado Boban i Zelg Galešić.

U glavnoj borbi Jon Jones branit će titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, a protivnik u oktogonu će mu biti Anthony Smith. Jones je veliki favorit u ovom dvoboju, a u svoja 24 nastupa još nikada nije poražen u MMA-u, iako mu u statistici stoji gubitak meča zbog ilegalnih udaraca laktom koje je uputio Mattu Hamillu. S druge strane, Smith je trenutno u nizu od tri pobjede, od kojih je posljednja ona s Volkanom Oezdemirom u kanadskom Monctonu. Smith je tada nevjerojatnim preokretom i gušenjem u trećoj rundi uspio savladati švicarskog borca koji je dominirao prve dvije runde.

U sunaslovnoj borbi Tyron Woodley brani titulu prvaka velter kategorije, u kojoj će mu protivnik biti Kamaru Usman. Woodley u svojoj karijeri bilježi 19 pobjeda i 3 poraza, a posljednju je borbu imao u rujnu prošle godine protiv Darrena Tilla. Usman u karijeri bilježi 14 pobjeda i tek jedan poraz, a u svom posljednjem nastupu u studenom prošle godine u potpunosti je izdominirao borbu protiv Rafaela Dos Anjosa.

Osim toga, na spektakularnoj UFC priredbi vidjet ćemo borbu Robbieja Lawlera i Bena Askrena, a tu su još i borbe Holly Holm protiv Aspen Ladd te Jeremya Stephensa protiv Zabita Magomedsharipova. UFC prijenos iz Las Vegasa na rasporedu je ovoga vikenda na kanalima Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju