Ovog četvrtka od 20:30 sati na portalu GOL.hr svi ljubitelji slobodne borbe i borilačkog sporta moći će pratiti emisiju MMA Lucky Punch.

 Sjajan virtualni studio u borilačkim nijansama, najnovije 3D grafike boraca, analize, najave borilačkih priredbi i prilozi o borilačkim zvijezdama, ali i onima manje poznatima koji tek traže svjetla najvećih pozornica. Sve to gledatelje očekuje u emisiji koju uređuje dugogodišnji komentator borilačkih sportova na Novoj TV Vlado Boban sa svojim gostima, stručnim sukomentatorima Zelgom Galešićem i Igorom Pokrajcem.

„Moji sukomentatori i ja vjerujemo da možemo ponuditi gledateljima brojne priče, analize uz pomoć najnovije tehnologije, i stvari iza kulisa borilačkih sportova i samog UFC-a, kao njegove perjanice, koje nemaju gdje vidjeti. Dovoljno smo kreativni i entuzijastični i vjerujem da će MMA Lucky Punch zaintrigirati borilačke fanatike koji su u Hrvatskoj itekako brojni.“, izjavio je voditelj emisije, Vlado Boban.

U emisiji poseban naglasak bit će na najavi i uvodnoj analizi 'UFC 244' kojeg predvode Nate Diaz i Jorge Masvidal koji se bore za titulu ''najopakijeg frajera'' UFC-a. Diaz i Masvidal su rasprodali kultni Madison Square Garden a osim njih dvojice očekuje nas još nekoliko mečeva vrhunskih protivnika.

U rubrici 'MMA škola' Zelg Galešić pokazat će nevjerojatni ''Van Flue choke'' - zahvat gušenjem kojim je UFC veteran Ovince Saint Preux savladao svog protivnika, talentiranog Poljaka, Michala Oleksiejczuka.
Životna priča i reportaža o hrvatskom profesionalnom borcu Anđelku Kitiću nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Radi se o ''hrvatskom Rockyju'' čiji je životni put krenuo od Dječjeg doma Laduč, a već s 14 godina počeo je raditi kao mesar i pješačiti sat vremena na posao u jednom smjeru. Svoj posao obožava i dan danas, kada se i dalje uz obitelj, troje djece i suprugu bavi slobodnom borbom koju je počeo trenirati prije više od deset godina. Radni dan ovog 33-godišnjaka kreće od 5 ujutro i završava u kasnim večernjim satima. To je njegova svakodnevnica iza koje stoji gotovo 30 profesionalnih borbi. Simpatični Anđelko je prava inspiracija za svakog sportskog zaljubljenika.

Gdje su granice Israelu Adesanyji? Tko su najbolji hrvatski i regionalni teškaši? Tko najbolje i kako imitira UFC borce? Sve nas to očekuje u MMA Lucky Punchu. Budite uz GOL.hr u četvrtak od 20:30 sati!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju