Vrućim ritmovima i strastvenim plesnim pokretima i večeras će zapaliti pozornicu showa ''Ples sa zvijezdama''.

Devet plesnih parova i večeras će u četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' uživo pokazati nove plesne korake za koje su se čitav tjedan naporno pripremali i trudili - više o brojkama ovog najvećeg plesnog spektakla u produkciji Nove TV pročitajte ovdje!

Za visoku eleganciju bit će zaduženi Damir Kedžo i Helena Janjušević koji će zaplesati bečki valcer dok će engleski valcer otplesati Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji kažu da su spremili nešto posebno.

Poseban će biti i gost iznenađenja kojeg svekolika publika s nestrpljenjem očekuje, ali jednako tako uzbuđeni su i naši ''sambastični'' parovi.

Sambu, ples koji podrijetlo vuče iz Brazila plesat će Slavko Sobin i Gabriela Pilić, ali jednako tako i Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković.

Neki od plesnih parova ni najmanje se ne srame se svojih pogrešaka pa su nam tako Davor Garić i Valentina Walme omogućili ekskluzivnu snimku njihovih proba. Pogledajte kako izgleda njihovo vježbanje akrobacija ili kada se Davor previše zavrti….

Ovaj će par večeras plesati cha cha cha, a čak će dva plesna para plesati zabavnu rumbu. Oni su Sonja Kovač i Gordan Vogleš te plesni par u sastavu Ivan Šarić i Paula Jeričević.

Mnogima omiljeni ples – tango vidjet ćemo u izvedbi Ecije Ojdanić i Marka Šapine, a Ivan Šarić i Paula Jeričević omogućit će nam uživanje gledanja rumbe.

Quickstep izvest će Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. ''Nadam se da ćemo ovim veselim quickstepom Damir i ja ostvariti ono što smo poželjeli''.

O čemu se točno radi ne propustite doznati večeras od 20 sati na programu Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju