UFC 260 prenosi se izravno u noći sa subote na nedjelju, 28. ožujka, u 4 sata ujutro, a snimka će se prikazati iste večeri na Novoj TV.

Ovog vikenda fantastični UFC 260 donosi revanš Stipe Miočića protiv Francisa Ngannoua, a spektakularna borba, koja će Hrvate ponovno prikovati za ekrane, izravno će se prenositi u noći sa subote na nedjelju, 28. ožujka, s početkom u 4 sata ujutro na portalu gol.hr. Njihov će okršaj komentirati trojac Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac, a snimka cijelog događanja moći će se pogledati istu večer u programu Nove TV.



Miočića smo posljednji put imali priliku gledati u kolovozu kada je, pobjedom protiv Daniela Cormiera okončao tri godine dugu trilogiju, nakon koje je dobio epitet najvećeg UFC teškaša u povijesti. Prije Cormiera, u siječnju 2018. godine, Miočić je slavio upravo protiv Ngannoua kada je, podcijenjen od većine, jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio gorostasnog Kamerunca.

Amerikanac hrvatskog imena svoj je prvi pojas osvojio još prije pet godina protiv Werduma, a obranio ga je protiv Overeema, Dos Santosa, Ngannoua i Cormiera. Sada ga čeka novi težak revanš kada, s 38 godina, ponovo mora na tri godine iskusnijeg Ngannoua koji je po mnogima puno bolji borac od onog iz 2018. godine. Taj 193 centimetra visoki 34-godišnjak, ubrzo nakon poraza od Miočića imao je još jedan debakl protiv Lewisa, a onda počinje njegov veliki niz - u posljednje je tri godine nokautima i tehničkim nokautima porazio Blaydesa, Velasqueza, dos Santosa te Rozenstruika.

U najavama nadolazeće borbe u Las Vegasu, Ngannou tvrdi da je iskusniji i tehnički kvalitetniji borac nego u siječnju 2018. godine, dok je Stipe uvjeren da će, kao i svaki put do sada, ušutkati one koji ne vjeruju da je upravo on najopakiji borac na svijetu.

UŽIVO NA GOL.HR GLEDAJTE OVDJE

Od ostalih borbi u sklopu događanja tu je okršaj Tyrona Woodleyja i Vicentea Luquea u velter kategoriji, Seana O'Malleyja i Thomasa Almeide u bantam kategoriji, a u lakoj kategoriji susrest će se Khama Worthy i Jamie Mullarkey.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju