Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi Farme.

Showu se bliži kraj, a igrice su povratkom farmera postale prljavije. Netko od farmera ima plan, a njegova meta je Saša. „Može dovesti Sašu do toga da bude ljut i da s tom ljutinom dobije moć i pokaže da želi preko svega, a može ga dovesti i do toga da ga to slomi i da se nema za što boriti!“, kazala je Lucija o tome što misli kako bi taj plan mogao utjecati na Sašu. „Ja se nadam da će pokleknuti jer mi zapravo radimo sve za naš tim, znači sve za Juricu i Ozrena!“, rekla je Maja M., a o kojem je planu riječ i tko ga je osmislio, doznajte u večerašnjoj epizodi Farme!

Šestorku finalista čeka prvi korak utrke za glavnom nagradom. Dok Ozren nema tremu pred prvu borbu, Matea je uzbuđena i jedva čeka vidjeti što je čeka: „Imam veliku tremu. Ne znam što me čeka!“. Borba finalista samo što nije počela, a o kakvoj vrsti borbe je riječ, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi Farme!

Najzanimljivije trenutke jučerašnje emisije pogledajte ovdje:



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju