Velika prilika za revanš s Nelsonom nakon više od sedam godina!

Jedna od najvećih legendi u svijetu mješovitih borilačkih vještina, Mirko Cro Cop Filipović u noći sa subote na nedjelju, 17. veljače vraća se u ring gdje će se suočiti sa starim znancem Royem Nelsonom. Prijenos glavnog programa moći ćete gledati uživo na portalu GOL.hr od 4 sata ujutro, a istoga dana i u snimci na Novoj TV od 21:15. Kroz prijenos će gledatelje voditi komentatori Stipe Sladoljev i Igor Pokrajac.



Riječ je o revanšu meča koji se dogodio prije sedam i pol godina, kada je na UFC-u 137 dvije godine mlađi Nelson nokautirao Filipovića u trećoj rundi. Nakon tog poraza Mirko Filipović zaključio je svoju karijeru u UFC-u, a vratio se tek za jedan event i borbu protiv Gabriela Gonzage 2015. godine. Revanš se trebao održati u svibnju prošle godine, no Cro Cop se ozlijedio pa je borba bila otkazana.

„Želim dokazati da onaj meč nisam trebao izgubiti i da su tome kumovale ozljede. Poseban je motiv ići na uzvrat, pogotovo ako ste prvu borbu izgubili“, izjavio je Cro Cop u subotu za Dnevnik Nove TV.

Mirko je sa svoje 44 godine trenutno u nizu od devet uzastopnih pobjeda, od čega je posljednjih pet stiglo u japanskoj organizaciji Rizin. Nelson je pak na nizu od dva poraza zaredom te je u Bellatoru na omjeru jedne pobjede i spomenuta dva poraza. Posljednji poraz pretrpio je od Sergeja Karitonova u listopadu prošle godine, kada ga je Rus nokautirao u posljednjoj sekundi prve runde.

Cro Cop je u svojoj dosadašnjoj bogatoj karijeri slavio u 37 mečeva, u 11 je izgubio, dok su dva završila remijem, dok je Nelson na omjeru od 23 pobjede i 16 poraza. Tko će odnijeti pobjedu u ovom okršaju, gledatelji će moći vidjeti uživo na portalu GOL.hr i u snimci na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju