Uživo iz Las Vegasa na portalu GOL.hr sa subote na nedjelju u 3 sata ujutro!

Ovog vikenda Nova TV na svojim kanalima donosi najbolje od boksa. U noći sa subote na nedjelju, dvojica najboljih poluteškaša današnjice, Amerikanac Andre Ward i Rus Sergej Kovaljov, ukrstit će rukavice u borbi za naslov prvaka po čak tri verzije: IBF, WBA i WBO. Cijelo događanje prenosit će se uživo iz Las Vegasa na portalu GOL.hr s početkom u 4:30 sata ujutro, a snimka će se prikazati istog dana u programu Nove TV u 23:15.


 

Njihova prva borba prije sedam mjeseci završila je kontroverznom sudačkom odlukom. Kovaljov, koji je u meč ušao kao prvak, već je u drugoj rundi srušio Amerikanca na tlo. U drugom dijelu meča Ward se uspio vratiti i na kraju su mu pobjedu dodijelila sva tri suca, s najmanjom mogućom bodovnom razlikom (114-113).

34-godišnji Kovaljov jedan je od najjačih udarača u današnjem boksu koji je od ukupno 30 pobjeda u karijeri njih čak 26 završio nokautom. U meč protiv Warda u studenom 2016. ušao je bez ijednog poraza u karijeri, a sada ima priliku vratiti sva tri pojasa u svoje vlasništvo. Andre Ward ima 33 godine i jedan je od najboljih tehničara današnjice. U amaterskom boksu bio je olimpijski pobjednik 2004. godine, a u profesionalnoj karijeri ima savršen učinak: 31 meč, 31 pobjeda, od čega 15 nokautom. Nakon što je u studenom izazvao i pobijedio prvaka Sergeja Kovaljova, postao prvak u toj kategoriji.

 

Cijelo događanje gledajte uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4:30 sata ujutro, a snimka će biti  prikazana istog dana u programu Nove TV u 23:15.
 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju