Damir: „Želim da mi se izvineš pred svima!“

Sredina je tjedna, a farmeri Nove farme su u velikim problemima. Tjedni zadatak - gradnja mola trebao bi već biti pri samom kraju, no zbog bojkota pojedinih farmera, Gazdarica Danijela je izvan sebe.


Bojkot su pokrenula dva farmera – Damir i Darko koji smatraju da Danijela samo šefuje te ne uvažava njih kao ravnopravne farmere, niti njihove ideje. „Neću raditi dok mi se ne izvineš. Želim da mi se izvineš pred svima!“ rekao je Damir Gazdarici za doručkom i kazao kako nije u redu od nje da samo iskorištava svoj položaj, a najviše ga je povrijedilo to što ga nije pitala za savjet oko izgrade mola. „Ja sam diplomirani inženjer strojarstva!“ dodao je Damir.


Podršku mu je pružio i drugi farmer, Darko, koji se našao uvrijeđen nakon što se Danijela derala na njega i odbacila sve njegove ideje za gradnju. Darko je rekao Gazdarici kako je istegnuo mišić i da neće više raditi, a nakon što je ona otišla priznao je farmerima: „Zdrav sam k'o dren! Mogao bih vuka strgati, ali imam svoj ponos!“


Izvini Damire, dragi moj care, hoćeš li mi pomoći da završimo mol?“ ispričala se Gazdarica Damiru, a netom kasnije otišla je i do Darka izgladiti odnos s njim. „Živci su mi slabi! Rekli smo svoje. Žao mi je, ja se ne želim svađati, ali ja da sad pljujem, pa da onda ližem.. Da je bilo onako kako je trebalo biti, to bi sada bilo gotovo. Ona će kad-tad shvatiti kako se treba ponašati u društvu ako želi da je ljudi cijene!“ zaključio je Darko.


Budući da je Barbara ozlijedila nogu i doktorica joj je preporučila mirovanje, Katica je zadužena za kuhanje, Darko i Damir protestiraju, Gazdarici su na raspolaganju jedino Kristijan i Josipa. Hoće li ipak pridobiti farmere na mol ili će i ovoga puta Nova farma izgubiti u tjednom zadatku, ostaje nam za vidjeti.

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju