Ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV ne propustite "Ples sa zvijezdama".

Bojana Gregorić Vejzović na neko će vrijeme kazališne daske zamijeniti plesnim podijem kao dio zvjezdane postave showa „Ples sa zvijezdama“. Ne krije koliko voli ples i što joj znači u svakodnevnom životu.

 

 

„Ples za mene znači veselje, opuštanje, druženje, sve ono što u ovim vremenima nedostaje. Što se stila tiče, uistinu ne mogu reći, prvi put se bavim ovom vrstom plesa i još ne znam kako se snalazim. Rekla bih da je zahtjevnije nego što sam mislila“, iskrena je Bojana.

Dodala je i kojeg se stila zapravo najviše pribojava od svih i zašto.

Quickstepa, brz je te zahtjeva lakoću i mir u gornjem djelu tijela. Nespojivo teška kombinacija“, zaključila je i priznala da nema tajni adut za prolaz daljnje natjecanje, već da joj samo puno rada može osigurati prolaz.

 

 

Od natjecanja očekuje veselje, dobro druženje i odličnu kondiciju koju želi steći trudom i radom. Želi da joj partner s jedne strane bude strog, a s druge podrška u trenucima kad krenu sumnje i strahovi pred plesnim zadacima.

Bojana je kazališna i televizijska glumica, rođena u Zagrebu. Nakon srednje te završene škole klasičnog baleta pleše dvije godine u baletnom ansamblu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Potom upisuje Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu. Bojana debitira ulogom Janice u “Brezi” GDK Gavella čija je članica do danas. Od brojnih uloga ističe kao najdraže one u “Popcornu”, “Fedri”, mjuziklu “Chicago” te “Kolovozu u okrugu Osage. Televizijske suradnje koje ističe i pamti po divnim kolegama su “Horvatovi”, ”Put u Montevideo” te serije “Stella” i ''Naša mala klinika''.

Dobitnica je brojnih nagrada, od njih 11 kao najdražu ističe Nagradu Hrvatskog Glumišta za Fedru. UNICEF-ova je ambasadorica od 2004., te reflektore showbiza voli okrenuti u smjeru potrebitih, jer, kako ističe: ''Kvaliteta života svakog djeteta mora nam svima biti važna! To je zalog bolje budućnosti!''

 

 

Za DNEVNIK.hr otkrila je bi li pristala na ulogu koja bi je odvela na drugi kraj svijeta.

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju