Bojana i Gordan u trećoj emisiji uživo plesali su paso doble.

Nema koga ovaj par nije oduševio, nitko nije mogao skinuti pogled s njih. Bojana i Gordan očarali su prošle nedjelje strastvenom rumbom. „Moram priznati kako je rumba najteži tehnički ples zato što je spora. Kod tebe je sve bilo savršeno na jednoj niti, svaka čast!“, oduševljen je bio Marko Ciboci i poručio da je ovim Bojana postavila ljestvicu jako visoko. U prve dvije emisije ušli su u prva tri najbolje ocijenjena para, a za čistu rumbu osvojili su 29 bodova žirija.

Ona je gracilna, a on ustrajan u namjeri da u njoj probudi nekadašnju strast. Trud, rad i ljubav prema plesu stvorili su Bojani uspomene koje nosi sa sobom kroz život. 

"Bojana ti si kao vojnik. Nevjerojatno kojom snagom ti izvodiš to sve. To je fantastično. Gledala sam te u kazalištu nebrojeno puta, ali ovakvu te još nisam vidjela. Stvarno mi se dopalo", naglasila je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić je dodao: "Ja bih rekao da je ovo bilo malo drugačije nego prošli put. Drugačija Bojana koja mi se jako jako sviđa. Samo tako dalje..."

"Bojana ja ne znam šta ti je ona struja na početku napravila, ali sve si nas očarala. Samo tako nastavi dalje, zadrži točno ovaj stav, ovaj duh", istaknula je Franka. "Za plesačicu je puno teže plesati dobar paso doble u odnosu na plesača, ali moram priznati da je tvoja uloga bila odlična. Ti dižeš ljestvicu iz tjedna u tjedan", pohvale je redao Marko Ciboci.

Osvojili su 35 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju