Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš u prve tri emisije showa „Ples sa zvijezdama“.

U prvoj emisiji uživo Bojana je pokazala davno zaboravljeni dio sebe – ljubav prema plesu. Tim nastupom ponovno je zavladala plesnim podijem i uz mentora Gordana postavila visoku ljestvicu u natjecanju. Za prvi ples Bojana i Gordan predstavili su quickstep koji je izgledao tako jednostavno i elegantno, a znamo da je quickstep sve samo ne jednostavan. Franka je pohvalila Bojaninu eleganciju i držanje unatoč jako teškom stilu, a Larisa Lipovac Navojec se pridružila čestitkama i odličnoj izvedbi. Na iznenađenje svih Marko Ciboci je umjesto komentara ustao od stola žirija te poljubio Bojanu u obraz i kratko s njom zaplesao. Na jedinstven način joj je čestitao na tako dobrom plesu. Bojana i Gordan osvojili su 28 bodova žirija za prvi ples u „Plesu sa zvijezdama“ te ušli u prva tri najbolje ocijenjena para.

Već u prvim trenucima drugog plesa oduševili su publiku koja je zaplesala u njihovom ritmu. Nije ni žiri mogao skriti oduševljenje: „Moram priznati kako je rumba najteži tehnički ples zato što je spora. Kod tebe je sve bilo savršeno na jednoj niti, svaka čast!“, oduševljen je bio Marko Ciboci i poručio da je ovim Bojana postavila ljestvicu jako visoko. „Bojana izgledala si snažno i krhko u isto vrijeme, što je jako teško. Ti imaš u sebi gracioznost prirodno, a danas si nam pokazala da nam imaš još toga za pokazati“, osvrnula se Franka na njihov drugi ples. Za čistu rumbu u drugoj emisiji uživo dobili su 29 bodova žirija.

Uz paso doble u trećoj emisiji uživo privukli su sve poglede na sebe. „Bojana ti si kao vojnik. Nevjerojatno kojom snagom ti izvodiš to sve. To je fantastično. Gledala sam te u kazalištu nebrojeno puta, ali ovakvu te još nisam vidjela. Stvarno mi se dopalo“, naglasila je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić je dodao: „Ja bih rekao da je ovo bilo malo drugačije nego prošli put. Drugačija Bojana koja mi se jako jako sviđa. Samo tako dalje...“
„Bojana ja ne znam šta ti je ona struja na početku napravila, ali sve si nas očarala. Samo tako nastavi dalje, zadrži točno ovaj stav, ovaj duh“, istaknula je Franka. „Za plesačicu je puno teže plesati dobar paso doble u odnosu na plesača, ali moram priznati da je tvoja uloga bila odlična. Ti dižeš ljestvicu iz tjedna u tjedan“, pohvale je redao Marko Ciboci. Za treći ples u ovom showu Bojana i Gordan osvojili su 35 bodova žirija – najviše u toj emisiji.

Dok čekamo novi nastavak plesnog spektakla na Novoj TV pogledajte video o njihovim nastupima u prve tri emisije i u anketi nam recite koji vam je ples Bojane i Gordana najbolji.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju